D-Power backpack for glider models - 145cm

Nog 1 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€79,90 €66,03

Product Details

Omschrijving

D-power draagtas / rugzak voor zwevers 140x34x11cm

 

De D-Power Glider Rugzak is perfect geschikt voor het veilig en praktisch transporteren van zweefvliegtuigmodellen. De vleugels passen in een groot insteekvak (ca. 175 x 34 cm), dat met een omtreksluiting kan worden gesloten.

 

Het insteekcompartiment is zo verdeeld dat de vleugelhelften elkaar tijdens het transport niet kunnen raken en dus optimaal beschermd zijn.

 

Een tweede insteekvak (ca. 88 x 25 cm) is ideaal voor het opbergen van een V-staart en wordt met een klittenbandsluiting vastgezet.

 

De romp wordt vastgezet met een klittenbandsluiting in de zak. De rompneus wordt in een sterk gevoerde voorzak (ca. 34 x 25 cm) gestopt om op zijn plaats te worden gehouden.

 

Brede, individueel instelbare draagriemen zorgen voor een vermoeidheidsvrij en comfortabel transport van uw model, ook al moet de loopafstand tot het vliegveld iets langer zijn.

 

De rugzak van het zweefvliegtuig kan aan beide zijden worden geopend - als een boek. Als het model iets langer is dan de tas, kan één kant opengelaten worden dankzij de rits.

Features

  • Ideaal voor het transporteren van zweefvliegtuigmodellen
  • Hoogwaardige en lichte constructie
  • Gehele omtrek-rits met twee schuiven
  • Onderverdeeld oppervlak ter bescherming van de afzonderlijke oppervlakken
  • Comfortabele, brede draagriemen


  • LxWxH: 140x34x11

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer D-power
Artikel referentie DPSR145