DJI Mavic Air Arctic White

Nog 1 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€849,00 €701,65

Product Details

Omschrijving

Een wonder van techniek en ontwerp. De Mavic Air is gebouwd om te gaan waar het avontuur je ook brengt. Deze ultradraagbare en opvouwbare drone, dat het beste van de Mavic-serie in zich heeft, biedt hoogwaardige vluchtprestaties en functionaliteit voor onbeperkt verkennen.

32MP Sphere Panorama's
Opvouwbaar en draagbaar
3-assige Gimbal met 4K-camera
3-richting omgevingswaarneming
SmartCapture
21 minuten maximale vliegtijd

3-assige Gimbalcamera

De Mavic Air is de meest draagbare DJI-drone met een trillingsbereik teruggebracht tot 0.005 mm. In een driehoekige opstelling helpen gimbal-dempers om nog stabielere opnamen te maken.

32 MP-panoramafoto's

Naast horizontale, verticale en 180° panorama's voegt de Mavic Air 25 foto's samen in slechts acht seconden om kristalheldere 32 MP Sphere-panorama's te creëren. Bekijk ze vanuit een meeslepend perspectief met DJI Goggles.

4K 100 Mbps Video

De Mavic Air maakt video met een ongelooflijke 4K 30 fps, opnemen op 100 Mbps om elke seconde vast te leggen met UHD-kwaliteit.

Slow-motionvideo

Met ondersteuning voor het opnemen van 1080p 120 fps slow-motion video legt de Mavic Air al je epische high-speed avonturen vast.

HDR-foto's

Nieuwe HDR-algoritmen helpen je om de juiste belichtingsinstellingen op een intelligente manier te verkrijgen naargelang de lichtomstandigheden. Overbelichte of donkere gebieden worden verwerkt voor natuurlijkere overgangen tussen witbalans en schaduwen, terwijl DSP-versnelling zorgt voor efficiëntere opnamen.

12 MP Stills

De Mavic Air-camera heeft een 1/2.3-inch CMOS-sensor aan boord van 12 megapixels en een f/2.8-lens met een brandpuntsafstand van 24 mm voor het maken van foto's en video's van hoge kwaliteit.

8 GB interne opslag

Naast een MicroSD-kaartslot, kunt u met 8 GB interne opslag foto's en video's direct naar het vliegtuig opslaan en bestanden exporteren via de USB 3.0 Type-C-poort.

In de verpakking

Mavic Air 1x RC Cable (USB-C) 1x
Remote Controller 1x Gimbal Protector 1x
Intelligent Flight Battery 1x                   Communication Cable 1x                 
Charger 1x USB Adapter 1x
Power Cable 1x RC Cable Slider (Large) 1x
Propellers (pair) 4x RC Cable Slider (Small) 1x
Propeller Guards (Set) 1x Carrying Case 1x
RC Cable (Lightning) 1x Spare Control Stick 1x
RC Cable (Micro-USB) 1x  

 

Features

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer DJI Innovations
Artikel referentie DJIMAVAIRW
Merk DJI Innovations

Aanbevolen toebehoren