Spektrum DSMX Carbon Fiber Remote Ontvanger

Nog 2 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€65,99 €54,54

Product Details

Omschrijving

Spektrum DSMX Carbon Fiber Satteliet Ontvanger

ref. SPM9746


De volgende generatie Spektrum remote ontvangers zijn hier met de SPM9745 en SPM9746 ontvangers. Met een gebruiksvriendelijke antenne-opstelling die het mogelijk maakt om de antenne in 2 posities te plaatsen, waardoor de installatie in ‘krappe’ projecten makkelijker is dan ooit. Volledig compatibel met DSMX en DSM2 Zenders*. Gebruik deze om meer ontvangstpunten toe te voegen op elke Spektrum ontvanger die 1 of meer Remote ontvangerpoorten heeft.

 

De SPM9746 Carbon Fuselage Remote Receiver is speciaal ontworpen en afgestemd voor gebruik in een met koolstofvezel beladen vliegtuig. Koolstofvezel kan een RF-afschermingseffect creëren dat het radiobereik aanzienlijk kan verminderen bij gebruik van conventionele ontvangers en antennes. De ontvanger heeft een antenneontwerp dat RF-kwesties in deze kritische omgevingen overwint door het actieve element van de antenne buiten het vliegtuig te plaatsen.

 

De ontvanger op afstand bevat één 24-inch verlengstuk; er kunnen echter verschillende lengtes van de ontvangerverlengstukken worden aangeschaft, zodat er verschillende plaatsingsmogelijkheden zijn voor montagedoeleinden. Extra verlengstukken voor ontvangers op afstand zijn verkrijgbaar in lengtes van 6", 9", 12", 24" en 36" (niet inbegrepen).


*DSMX Afstandsontvangers moeten worden gebruikt met een DSMX Hoofdontvanger.

Features


Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Spektrum
Artikel referentie SPM9746