Krill ARES L BASE

Niet in voorraad Levertijd op aanvraag
€3.059,90 €2.528,84

Product Details

Omschrijving

Krill ARES L  - Base Scheme


Ultieme 3D prestatiejet met 2600 mm lengte. Optimaal voor sportvliegen of competitie 3D vliegen. Een vliegtuig dat je naar het volgende niveau zal brengen.

 

Er is besloten om een kleiner broertje van de AreS XL te bouwen voor iedereen voor wie de AreS XL te groot en te duur was. Hier is hij dan: AreS L met dezelfde ongelooflijke vliegeigenschappen en prestaties. Kit met uitrusting voor competitief 3D vliegen weegt minder dan 13 kg wanneer de uitrusting bestaat uit 21 kg stuwkracht jet turbine, vectored jet pipe, kero en smoke tanks, 9 sterke en supersnelle servos en Mercury PowerBox systeem (equipment niet inclusief). Kit klaar om te vliegen vol met vloeistoffen is ongeveer 18 kg.

 

De nieuwe kleinere AreS L is niet alleen een kleinere versie van de AreS XL, maar de kleinere afmetingen hebben ook een invloed gehad op sommige constructiedetails en verhoudingen. In ieder geval heeft de kit dezelfde vliegeigenschappen als de grotere. De kit is geschikt voor de turbine maten P130-P220.

 

Zelfde constructie van vleugels, rolroeren en kleppen op centrale scharnieren, positieve travel van kleppen. Eenvoudige montage van de vleugel op centrale CF verbindingsbuis, 2 geleidingspunten en 1 bevestigingsschroef, geen gereedschap nodig.

 

Verlengde Canopy lengte voor gemakkelijke installatie/inspectie van de turbine. Afneembare vin en stabs  voor beter transport.

Features

  • Lenght: 2600 mm
  • Wingspan: 2200 mm
  • Weight: 13 kg
  • Turbine: 130-250

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Krill Models
Artikel referentie 2010141-00
Spanwijdte (mm) 2.200,00
Kit versie Bouwpakket
Vliegtuig soort Jets