Krill ARES L DH-C

Niet in voorraad Levertijd op aanvraag
€3.299,90 €2.727,19

Product Details

Omschrijving

Krill Models ARES L DH-C - 2600mm Jet

 

Ultimate 3D-prestatiestraalvliegtuig met een lengte van 2600 mm . Optimaal voor sportvliegen of wedstrijd 3D-vliegen. Vliegtuig dat je naar het volgende niveau brengt in het vliegen.

 

Er is besloten om een kleiner broertje van AreS XL te bouwen voor iedereen voor wie de AreS XL te groot en te duur was. Hier is het dan: AreS L met dezelfde ongelofelijke vliegeigenschappen en prestaties. Kit in ultimatieve apparatuur voor competitief 3D vliegen weegt minder dan 13 kg wanneer de apparatuur bestaat uit 21 kg stuwkracht jet turbine, vectored jet pipe, 3D kero en rook tanks, 9 sterke en supersnelle servo's en Mercury PowerBox systeem.

 

De vliegklare kit vol met kero is ongeveer 18 kg.

 

De nieuwe kleinere AreS L is niet alleen een kleinere versie van AreS XL, maar de kleinere afmetingen hebben ook invloed gehad op sommige constructiedetails en proporties. In ieder geval heeft de kit dezelfde vliegkarakteristiek als de grotere. De kit is geschikt voor turbines met de afmetingen P130-P220.

 

Dezelfde constructie van vleugels, Ailerons en Flaps op centrale scharnieren, positieve doorbuiging van Flaps gereserveerd. Eenvoudige montage van de vleugel op de vleugelbuis, 2 geleidingspunten en 1 bevestigingsschroef, geen gereedschap nodig.

 

Verlengde kaplengte voor eenvoudige installatie/inspectie van de turbine. Afneembare vin en rudder natuurlijk ook voor een beter transport.

Features

  • Length: 2600mm
  • Wingspan: 2200 mm
  • Weight: 13kg,  RTF around 18 kg
  • Turbine: 130-250

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Krill Models
Artikel referentie 2010141-02
Spanwijdte (mm) 2.200,00
Kit versie Almost ready to fly
Vliegtuig soort Jets

Aanbevolen toebehoren