Strega E full carbon White/Red (color 1)

Nog 1 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€929,00 €767,77

Product Details

Omschrijving

RCRCM Strega E 2900mm Carbon F3F Zwever


Hier bij Aerobertics zijn we sinds 2010 RCRCM verkopers en hebben al veel van hun modellen gebruikt, zoals de Sunbird, Typhoon, Strega, Tomcat, Tucan, etc.

Dankzij deze ervaring kunnen we u het best mogelijk advies geven omtrent RCRCM modellen. Moest u vragen hebben over deze modellen, aarzel niet en contacteer ons via e-mail of telefoon.


De Strega is een zeer goed F3F sport model. Als u op zoek ben naar een model dat snel is en energie kan behouden in bochten, dan is de Strega wat u zoekt! Het elliptische platform ondersteunt zowel hoge als lage snelheden, zonder problemen te geven bij lage snelheden. De vleugel bestaat uit twee delen, met een vierkantige carbon vleugelstaaf en verwijderbare V-staart. De vleugels en romp zijn gemaakt voor “plug-and-play” multiplex systemen, zodat het model heel snel klaargemaakt kan worden. De maat en uitvoering van de Strega is gelijkwaardig aan die van de veel duurdere modellen, met toch een zeer hoog niveau van assemblage.

De plug-in vleugels, ondersteund door de grote vleugelstaaf, gemaakt uit carbon, hebben een elliptische vorm, geoptimaliseerd voor een goede balans tussen lift behouden en tipstallen.

De Strega biedt levert zeer goede prestaties, ook tijdens thermische vluchten. Hij kan in vrijwel alle omstandigheden vliegen, en is uitgerust met ailerons, flaps en een motor. Alle oppervlakken zijn geverfd in de gietvormen voor een perfecte uitvoering. Van zijn super efficiënte V-staart, tot zijn nieuwe neus met een grotere diameter, dit model is gemaakt voor plezier te hebben!


Verkrijgbaar in 4 versies:

·         Glasvezel + carbon: standaard versie. Holle, gegoten glasvezel constructie, versterkt met carbonvezel. Geeft voldoende stijfheid en torsiestabiliteit, met een lager gewicht en kosten. Aanbevolen voor sportief vlieggedrag.

·         Carbon versie: vleugels gebouwd met carbon stof en een met carbon verstevigde romp van aanvalsboord tot staart. Deze versie geeft zeer hoge stijfheid en torsiestabiliteit.

Deze twee versies zijn momenteel beschikbaar. Buiten deze twee is er ook nog een lichte carbon versie, die een lager gewicht heeft, en een dubbele carbon versie, die gebouwd is met twee lagen carbon. Deze laatste twee zijn op aanvraag beschikbaar.

Dit is de carbonversie.

Belangrijk:

De uitvoering is beschikbaar in verschillende kleuren, bovenop de standaard kleuren beschikbaar op de website.

Een ander belangrijk punt is het oppervlak van het vliegtuig: een RCRCM-vliegtuig komt uit de mal, de vormprecisie zorgt ervoor dat elk vliegtuig een volledige aerodynamische oppervlak heeft. Maar tijdens de productie van composietvliegtuigen kan het (zelden) voorkomen dat er kleine luchtbelletjes, lichte korrel is, maar die moeten niet worden gezien als een kwaliteitsprobleem, omdat het geen invloed heeft op de vliegeigenschappen.

Over het stockeren van het vliegtuig: het is beter om het model verticaal op te hangen als er niet mee gevlogen wordt. Zo worden eventuele vervormingen vermeden doordat het vliegtuig ‘spanningsvrij’ gestockeerd is.

Features

Special Features:

Control Surfaces: V-tail, Ailerons and Flaps

Two-piece hollow molded composite Full Carbon or Fiberglass wing design

Carbon Fiber reinforced wing with square wing joiner

Live hinges on the wing and rudder with pre-installed wipers

Smooth, gel-coated finish with pre-painted graphics

Fuselage hatch for V-tail servos

Glider fiberglass or full carbon with a beautiful finish comes with all necessary accessories for mounting


Preferences                      motor

wingspan:                         2890mm

length:                              1450mm

Flying Weight:                   N/A

Empty Weight:                  Fiberglass+Carbon Standard Version:1610g
Full Carbon Version: 1720g

CG:center of Gravity       102-110 mm from leading edge

Tow hook setting              NO

Ailerons                            YES

Elevator                            YES

Rudder                             YES

Flaps                                 YES

Required Radio                 No less than 7 channels

Recommend equipment configuration for an electric version   basic configuration

Servos for wings               KST DS125MG*4

Servos for fuselage           KST DS215MG*2

Required Battery               4S 14.8V 2600mah 25c

Motor Mount Dia.             38mm

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer RC RCM
Artikel referentie RCRCM00901
Merk RC RCM
Kit versie Almost ready to fly
Spanwijdte 2900
Vliegtuig soort zweefvliegtuigen

Aanbevolen toebehoren

In the box

Includes:

2900mm Wingspan F3F Glider – Strega E FULL CARBON COLOR 1 WHITE/RED

Ballast Tub(for Motorless Glider only) , Motor mount(for electric version only), servo support, Push Rod, Clevis, Linkage Rod, Control horn, Servo Cover, Wing joiner, tail joiner, servo plate

Enkele alternatieven