FTX Outback Mini X Texan 1:18 RTR Matt Grey

Nog 2 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€119,00 €98,35

Product Details

Omschrijving

FTX Outback Mini X Texan 1:18 RTR Matt Grijs

Ref. FTX5524GY

 

In navolging van de 1/18e Outback Mini X Fury, zijn we verheugd om de Mini X Texan aan te kondigen op hetzelfde 1/18e platform.


Zoek je een wagen die elk in- en outdoor hindernissenparcours aankan? Zet je heel het huis op stelten om de steilste en uitdagendste parcoursen te bouwen? Dan is een ‘crawler’ zoals de FTX Outback serie ideaal. Deze zien er ook nog eens héél cool uit. 


Deze klassieke old school 40's/50's pick-up is verkrijgbaar in een glanzend groene of mat grijze afwerking, afhankelijk van uw smaak. Met in de fabriek gemonteerde LED-verlichting, lexan body met heldere ramen en gegoten schaal body accessoires, heeft de Texan 18 heeft een enorm potentieel voor een aantal extra schaal accenten voor uw indoor of outdoor parcours.

 

Laad de 2S 600mAH LiPo batterij op via de meegeleverde USB lader en je bent klaar om het parcours af te leggen. Of dat binnen of buiten is hangt af van... het weer.

 

Daarbovenop is hij zeer geschikt voor beginners.

  • Ready To Ride- pakket: op AA-batterijen voor de zender na, zit alles wat je nodigt hebt in dit pakket.
  • Kan tegen een stoot dankzij gebruik van kwaliteitsvolle onderdelen. Bovendien bestaan er onderdelen voor en is de tijd van kapotte speelgoedauto’s voorbij.
  • Ook heel geschikt om indoor parcoursen mee te trotseren

 

Nog nodig om te voltooien:

4x AA batterij (voor in de zender)

 

Start2RC Tips: dit is handig om te weten!

  • Schaf een extra batterij (of twee) aan om zo optimaal van je vrije tijd te genieten; zo kan je de andere batterij al opladen terwijl je met de andere lekker door rijdt!
  • Als je je batterijen sneller wilt opladen dan met de standaard meegeleverde lader (RTF-versie), dan schaf je best meteen een aparte lader aan. Die vind je al vanaf €44,95 en zijn een must als je later meerdere wagens in je garage hebt. Laden doe je trouwens ook best in een LiPo Safe Bag, safety first!
  • Ook is een LiPo Tester een niet-te-missen tool voor (race)piloten. Hiermee meet je voor of na je vlucht hoeveel procent batterijlading je nog over hebt. Zo vermijd je dat je met een lege batterij opstijgt of je batterij té leeg rijdt.
  • Toch iets stuk door een accidentje? Geen probleem. Alle onderdelen van de wagen zijn apart te verkrijgen. Zo is er dus altijd een oplossing én daarbij helpen wij graag! Meestal vind je die onderdelen onderaan de product pagina, maar aarzel niet om ons te mailen als ze nog niet op onze website staan.

 

Aarzel niet ons te contacteren bij bijkomende vragen (e-mail, Facebook, telefoon…) of wees welkom voor een bezoek aan onze 800m² grote winkel met showroom in Brugge! Volg alvast onze social media-kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws bij Aerobertics / Start2RC!

Features

  • Height: 135mm
  • Length: 275mm
  • Width: 113mm

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer FTX
Artikel referentie FTX5524GY
Type car Crawler
Schaal 1/18
Motortype Brushed