Start2RC auto's

Altijd al gedroomd om racepiloot te worden?

Met Start2RC schakel je naar de volgende vitesse!

Start2RC is een onderdeel van Aerobertics, reeds 15 jaar een vaste waarde in de modelbouwwereld.
Toegespitst op de startende RC-piloot, zorgt Start2RC ervoor dat je jouw droom kan waarmaken.

Hoe doen we dat?

1. Wij maakten een selectie van producten gebaseerd op basis van 30 jaar ervaring; 2. Op onze website vind je deze producten samen met een hele hoop informatieve video's; 3. Een hoop relevante tips en tricks;  4. Vragen? Uiteraard! Contacteer ons op +32 (0)50 858 020 of info@start2rc.be

 Prijs?
Vanaf €80,- scheur je over het terrein.

Moeilijk?
Bij de meeste auto's kan je maximale snelheid beperken.
Zo kunnen ook de allerkleinsten genieten.

Lawaai?
Dankzij de elektrische aandrijving zijn de meeste toestellen zeer stil.

De juiste keuze

De juiste keuze maken zonder keuzestress, daar zorgen we voor bij Start2RC. Onze specialisten, met 30 jaar modelvliegervaring, selecteerden de beste beginnerstoestellen voor u. We zoeken ook graag met u uit welke auto uit die selectie het bést bij u past.

Kwaliteitsgarantie

Elk van onze wagens wordt geproduceerd door topfabrikanten. We voerden diverse testritten uit en controleerden of ze ‘beginner’-proof zijn. Pas dan krijgt het toestel het “Start2RC Approved”-label.  De tijd van speelgoedauto’s die te pas en te onpas stuk gaan, is voorbij.
Voor alle modellen zijn indien nodig ook onderdelen beschikbaar.

‘Good to knows’ vooraleer je samen met ons kiest

Wij staan erop dat mensen die hun RC-avontuur met Start2RC beginnen, goed geïnformeerd zijn. Daarom lichten we op voorhand enkele zaken toe die je moet weten. Enkel zo staat straks de juiste auto in je garage, met die van je zoon, dochter, broer of zus er naast.

Als beginner ga je best voor een ‘Ready-to-ride’-pakket. Hier is vaak alles inbegrepen, en

Het is belangrijk de keuze van je wagen af te stemmen op waarvoor je hem wilt gebruiken.

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kan het niet hard genoeg gaan voor jou? Kies dan een on-road auto waarmee je over de wegen scheurt als een echte racepiloot. Met de FTX Tracer Truggy krijg je reeds een eerste adrenaline boost. Dit kan al vanaf 71,95 euro. Heb je het graag nog iets pittiger? Kan best! Check dan even de Arrma Typhon Buggy. Staat garant voor 200% rijplezier.

Zoek je het graag off-road? Is een tocht door het bos jouw uitdaging? Dan ga je best voor een off-road wagen zoals onze FTX Tracer Monster Truck. Trouwens ook Start2RC’s favoriet voor beginners en de ultieme wagen om de jongste onder ons het pad op te krijgen. Mag het nog iets groter zijn? Ga dan voor de Arrma Granite 4X4. Zo wordt jouw boswandeling plots als een rit in een rollercoaster.

Zegt het trotseren van een technisch parcours jou wat? Is geen weg voor jou onberijdbaar? Hou je van een auto die er net echt uitziet? Leef je uit en bouw de vetste parcoursen om deze te trotseren met een zogehete ‘crawler’. In onze beginnersselectie zitten supercoole bakken! (De FTX Outback-reeks is dé must have voor beginners in dit crawlersegment.)

In the picture: FTX Tracer

Voor de (absolute) beginners hebben we bij Start2RC een grote favoriet: de FTX Tracer.

Deze uiterst budgetvriendelijke en allround wagen biedt een super leuke mix tussen in- en outdoor plezier. Dankzij het regelbare gas kun je hem helemaal naar de hand van een beginner zetten, jong of oud!  

Hij komt in een RTR pakket voor €79,99 waarbij je enkel nog 3 AA batterij'tjes nodig hebt voor de afstandsbediening. Check onze korte video over deze FTX Tracer en zie wat voor leuks je te wachten staat!

De wondere wereld van RC-modellen komt zo steeds korter bij jou en je familie.

Ondanks het feit dat wij op onze Aerobertics-website vele honderden modellen aanbieden, kozen we ervoor om een kleiner aantal wagens aan te bieden op onze Start2RC pagina. Als beginner zie je namelijk door de bomen het bos niet meer en wordt je overspoeld met honderden verschillende modellen, met telkens verschillende technische eigenschappen.

Daartegenover staat nu Start2RC: een selectie perfect op maat van de beginner. Je doet als starter sowieso een schot in de roos doet met jouw aankoop via deze pagina.

De meeste wagens worden RTR (Ready To Ride) en dus compleet geleverd. Hiervoor heb je niets meer nodig! Daarentegen is het bij sommige wagens wél nodig om je aankoop te volmaken met een batterij en lader. Let hiervoor altijd goed op bij de ‘wat heb je nog nodig?’ op de productpagina. Je vindt trouwens steeds de meest geschikte accessoires bij de aanbevolen toebehoren. Zo hoef je dus nergens naar op zoek en is je aankoop in een wip compleet.

 

Start2RC auto's

6 Items

per page
Set Descending Direction

6 Items

per page
Set Descending Direction