Wie zijn wij?

Liefhebbers van de hobby, kenners van RC, mensen met een hart voor alles wat beweegt. Dat is Aerobertics, winkel met als specialisatie RC-modellen (vliegtuigen, helikopters, drones, auto’s, …) en al hun accessoires in Brugge.

Aerobertics staat voor correcte, eerlijke informatie en accessoires van hoge kwaliteit aan een scherpe prijs. Wij zijn vereerd dat jij deze reis, hetzij volledig of deels, meemaakt met ons en we kunnen niet wachten om te zien wat er nog zal volgen!

Leer ons team kennen:


Bert
Oprichter & Zaakvoerder

Met een warm hart voor RC en een lange geschiedenis met de hobby kwam Aerobertics dankzij Bert tot leven. Tot op vandaag draait hij polyvalent mee in de winkel.


Stephanie
Boekhouding

Stephanie behandelt de administratie bij Aerobertics van A tot Z ! Betalingen, facturen, boekhouding, HR, ....


Anthony
Allround polyvalent medewerker

Als eerste werknemer heeft Anthony al meer dan 10 jaar aan kennis verzameld. Met precisie begeleid hij klanten bij alle vragen en aankopen.


Peter
Allround polyvalent medewerker

Met stiptheid en nauwkeurigheid en een grondige portie excellente customer service zorgt Peter dat klanten bij elke stap begeleid worden.


Viken
Allround polyvalent medewerker

Nauwgezet en passievol begeleid Viken alle Franstalige klanten en bezoekers tijdens hun bezoek; hetzij in de winkel of op de webshop.

 


Jellis
Jobstudent

Jellis helpt in de winkel tijdens weekends en vakanties, en op andere momenten wanneer hij kan.


Elias
Jobstudent

Elias helpt in de winkel tijdens weekends en vakanties, en op andere momenten wanneer hij kan.