Herroepingsrecht

Indien U uw bestelling wilt wijzigen, annuleren of retour sturen, gelieve dan contact op te nemen met ons via e-mail: info@aerobertics.be

U heeft recht om een bestelling binnen de 14 dagen na levering te annuleren. U krijgt dan een terugbetaling gelijk aan de aankoopprijs van de producten die verzonden zijn. De retourkosten en verpakking valt steeds tot uw last.

Aangezien wij meestal dezelfde dag van de bestelling verzenden, is het meestal niet mogelijk te voorkomen dat een ​​bestelling  verzonden wordt, zelfs als u annuleert op dezelfde dag als waarop u een bestelling plaatst.

Alle items die worden teruggezonden moeten nieuwe en ongebruikte goederen in hun originele verpakking zijn. We zijn niet in staat om producten terug te nemen waarvan intern verzegelde verpakking werd verbroken. Een product met verbroken verzegeling of geopende verpakking moet worden nagezien op eventuele schade of gebruikssporen. Als er enige twijfel over bestaat ​​dat de goederen werden geopend dan heeft Aerobertics het recht om deze artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen.

Aerobertics bvba aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verlies of beschadiging van de geretourneerde goederen. We kunnen alleen maar een terugbetaling verwerken nadat we de geretourneerde goederen in ontvangst hebben genomen en geverifieerd hebben als ze zich in verkoopbare staat bevinden.

 

Gelieve alle geretourneerde goederen naar:

Aerobertics bvba

Maalse Steenweg 367

8310 St- Kruis Brugge

België

 

retour portaal : 

https://aerobertics.shipping-portal.com/rp/