Aeronaut Z-Spinner 40mm

Nog 2 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€19,90 €16,45

Product Details

Omschrijving

De Z-conussen combineren de voordelen van de CN-conus (koude neus met koelluchtopeningen) en de Z-gebogen middenstukken. Door de schuine aluminium middenstukken passen de inklapbare propellerbladen nog dichter tegen de romp en zorgen zo voor minder luchtweerstand tijdens het glijden. Spinners met middenstukken zijn ontworpen voor dunne e-marine rompen, maar kunnen ook voordelen bieden, bijvoorbeeld bij houten rompen in kistbouw, als ze rond zijn.


De conusmiddenstukken van de maten 38, 40 en 42 mm zijn onderling verwisselbaar, d.w.z. dat de conuskappen van 38 mm kunnen worden gebruikt met het conusmiddenstuk van 42 mm. Deze combinatiemogelijkheden bieden extra optimalisatiepotentieel, omdat daardoor een fijnere afstelling van de desbetreffende romp mogelijk is. De 30 mm spinner heeft een eigen middenstuk dat niet kan worden gecombineerd met de andere spinner kappen.


De Z-Spinner bevat een kegelkap (42 mm diameter) van wit plastic (zeer gemakkelijk te schilderen), een gefreesd aluminium middenstuk met een geïntegreerde steun voor de klemkegel, een speciaal rubber voor het buigen van de propellerbladen, montageschroeven voor de kegelkap en de propellerbladen.


De diameter van de spindop is 42 mm. De hartafstand (d) van deze kegel is 36 mm. Dit betekent dat de diameter van de propellerbladen met 6 mm (0,24 ″) zal afnemen. Voorbeeld: een propeller met een diameter van 12 heeft in feite een diameter van 11,76 op dit middenstuk (maataanduidingen voor klapschroeven verwijzen altijd naar het gebruik van een middenstuk met een hartafstand d = 42 mm).

Features

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Aeronaut
Artikel referentie AER725175
Diameter (mm) 40,00
Spinner Type vouwbaar