Ultrix 600mm BNF Basic

Nog 2 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€219,99 €181,81

Product Details

Omschrijving

E-Flite Ultrix 600mm BNF Basic

Ref. EFL02250


De E-flite® Ultrix™ 600mm is een grotere versie van de populaire UMX™ Ultrix die gemakkelijker te zien is, meer wind aankan, meer gebruikelijke 3S 800-850+mAh batterijen gebruikt en uniek is in het vlot sportvliegen, basis aerobatics, en zelfs agressief 3D

 

 • Geschikt voor 3S 800-850+ mAh LiPo batterijen voor een breed scala aan prestaties en vliegtijden
 • Krachtige dubbele borstelloze motoren leveren het vermogen om te zweven en verticaal te klimmen
 • Levert telemetrie gegevens aan compatibele zenders inclusief vlucht batterij voltage
 • Gemakkelijk te vliegen met de innovatieve en optionele SAFE® Select vlucht envelop bescherming
 • Volledig in de fabriek geassembleerd en klaar om te vliegen, zo uit de doos

 

Al snel na zijn introductie werd de UMX™ Ultrix™ een van onze populairste ultra-micro modellen. Er was, en is nog steeds, niets vergelijkbaars! Het unieke deltavleugelontwerp blinkt uit in vloeiend sportvliegen, basisstuntvliegen en zelfs agressief 3D vliegen - allemaal in dezelfde vlucht. Deze opgeschaalde versie biedt dezelfde unieke mogelijkheden EN de voordelen van een groter formaat. Het is gemakkelijker om te vliegen omdat het gemakkelijker te zien is en meer wind aankan. De Ultrix 600mm gebruikt ook meer gebruikelijke 3S 800-850+ mAh batterijen en bevat een optioneel te gebruiken vast neuswiel zodat hij kan opstijgen en landen op gladde oppervlakken.

Net als het origineel, heeft het een ongelooflijke vermogen-gewicht verhouding voor zweefvermogen en onbeperkte verticale prestaties. Differentiële stuwkracht voegt gier controle toe en de mogelijkheid om geavanceerde aerobatics uit te voeren, waaronder harriers, verbazingwekkende platte spins, en nog veel meer. Bovendien is het extreem duurzame EPP airframe volledig in de fabriek geassembleerd zodat de Ultrix al vliegklaar is enkele minuten nadat je de doos hebt geopend!

 

De Ultrix™ 600mm is een soepel vliegend, extreem veelzijdig deltavleugel vliegtuig met aerobatische en 3D mogelijkheden die je nooit zou verwachten op basis van zijn uiterlijk alleen. Dubbele borstelloze motoren leveren een ongelooflijke vermogen-gewicht verhouding die een goede snelheid, veel vermogen om te zweven, en onbeperkte verticale prestaties biedt. Differentiële stuwkracht voegt de mogelijkheid toe om harriers, flat spins, en meer verbazingwekkende aerobatics uit te voeren. En de extreem duurzame EPP constructie maakt het een van de sterkste E-flite® modellen ooit!

De Ultrix 600mm is een vergrote versie van de populaire UMX™ Ultrix, is gemakkelijker te zien en kan nog beter omgaan met winderige omstandigheden, geholpen door de exclusieve AS3X®-technologie die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie af te vlakken en een locked-in gevoel te leveren. De optionele SAFE® Select-technologie maakt het zelfs voor beginnende piloten gemakkelijk om succesvol te vliegen op grote werven, in parken, op sportvelden, bij RC-vliegen en op andere terreinen. Het optioneel te gebruiken vaste neuswiel maakt het mogelijk om te taxiën, op te stijgen en te landen op gladde oppervlakken. Of je laat het neuswiel uit voor meer snelheid en verticale prestaties plus eenvoudige handlanceringen over en landingen op gras.

De Ultrix 600mm is volledig in de fabriek geassembleerd en is klaar om te vliegen binnen enkele minuten na het openen van de doos. Voeg gewoon een 3S 800-850+mAh batterij toe en koppel hem aan een compatibele Spektrum™ DSMX®/DSM2® uitgeruste zender. Hij levert zelfs een verscheidenheid aan real-time telemetriegegevens over het energiesysteem - inclusief accuspanning, stroom en meer - aan compatibele zenders. U kunt ook de optionele LED-lichtkit installeren (apart verkrijgbaar) voor een betere zichtbaarheid bij daglicht en om 's nachts te vliegen!

 

Bind-N-Fly Aanvullingsniveau Voordeel

Ben je al in het bezit van een Spektrum™ zender? Bind-N-Fly (BNF) vliegtuigen maken snel de lucht in gaan met de best mogelijke besturingservaring eenvoudiger dan ooit. Ze komen uit de doos met het aandrijfsysteem, servo's en een Spektrum 2.4GHz ontvanger geïnstalleerd, zodat alles wat je hoeft te doen is de ontvanger te binden aan een compatibele zender, de eindmontage af te maken en te vliegen.

Dit Bind-N-Fly Basic-model is uitgerust met een Spektrum 2,4GHz DSMX®-ontvanger met AS3X®-technologie (Artificial Stabilization-3-aXis) die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie af te vlakken, zodat je geniet van een gevoel van stabiliteit en precisie dat het gevoel geeft dat je in een veel groter, deskundig afgesteld vliegtuig vliegt.

Als dit uw eerste model van dit type is, of als u een extra veiligheidsmarge wilt terwijl u vertrouwd raakt met het vliegtuig, kunt u de optionele SAFE® Select-technologie voor bescherming van de vliegtuighoek inschakelen die in de ontvanger is ingebouwd. Programmeren is niet nodig.

 

Met SAFE Select ingeschakeld, krijgt u:

Pitch en Bank Angle Limits

Deze limieten voorkomen dat het vliegtuig gaat rollen of over de kop gaat. Ze voorkomen ook buitensporige klim- of duikhoeken.

 

Automatische zelf-leveling

Het vliegtuig keert onmiddellijk terug naar een horizontale vlucht en houdt deze vast wanneer de stuurknuppels worden losgelaten en in de middenpositie staan. Dit is ook handig om de vleugels horizontaal te houden bij het opstijgen/landen en bij het landen.

 

Eenvoudige schakeltoewijzing - geen ingewikkelde programmering vereist

De eenvoudige procedure voor het toewijzen van een zenderschakelaar om de SAFE Select-functies in en uit te schakelen vereist geen ingewikkelde programmering en neemt slechts enkele seconden in beslag. Voor UMX-modellen zoals deze, wordt SAFE Select automatisch toegewezen aan kanaal 5 (versnelling), zodat u het kunt in- en uitschakelen met elke schakelaar die aan dat kanaal is toegewezen (standaard schakelaar A op de meeste Spektrum computerzenders).


Needed to Complete

 • Full-range 5+ channel Spektrum™ DSMX®/DSM2® compatible transmitter
 • 3S 11.1V 800–850+mAh LiPo with IC2® Connector (or JST connector plus a suitable IC2 to JST adapter, sold separately)
 • Compatible LiPo charger

Features

 • Innovative and unique design capable of smooth sport, aerobatic AND 3D flying all in the same flight
 • Scaled up from the UMX™ Ultrix™ to offer better visibility and the ability to fly in more wind
 • Fits 3S 800–850+ mAh LiPo batteries for a wide range of performance and flight times
 • Powerful twin brushless motors deliver the power to hover and climb out vertically
 • Differential thrust for yaw control to perform flat spins and other maneuvers
 • Provides telemetry data to compatible transmitters including flight battery voltage
 • Easy to fly with innovative and optional-use SAFE® Select flight envelope protection
 • The unmatched stability and locked-in feel of exclusive AS3X® technology
 • Spektrum™ receiver with industry-leading 2.4GHz DSMX® technology
 • Extremely durable yet lightweight, fully-molded EPP airframe
 • Fully factory-assembled and ready to fly right out of the box
 • Optional LED light kit (sold separately) for flying at night

 

 • Completion Level: Bind-N-Fly Basic
 • Minimum Required Radio: 5-Channel
 • Motor Size: 1206-3900Kv
 • Product Length: 16.3" (414 mm)
 • Product Weight : 8.96 oz. (254g)
 • Recommended Motor Battery: 3S 11.1V 800–850+mAh LiPo with IC2® Connector
 • Wingspan: 23.6" (599 mm)

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer E-flite
Artikel referentie EFL02250
Spanwijdte (mm) 600,00
Kit versie Bind and fly
Vliegtuig soort Trainers, Sport & Fun

Aanbevolen toebehoren

In the box

 • (1) E-flite® Ultrix™ 600mm
 • (2) Brushless Outrunner Motors (installed)
 • (2) Linear Servos (installed)
 • (1) Spektrum™ Receiver with (2) Brushless ESCs (installed)

Video