Futaba Sim Control WSC-1

Nog 2 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€54,90 €45,37

Product Details

Omschrijving

FUTABA Sim Control WSC-1

Ref. 01001671


De FUTABA WSC-1 is een USB-interface voor PC's met het besturingssysteem Microsoft Windows 10 of Windows 8.1 voor de draadloze besturing van RC-simulatoren met 2,4 GHz FUTABA-zenders via het S-FHSS-transmissiesysteem. In de USB-module is een 2,4 GHz S-FHSS-ontvanger met acht kanalen geïntegreerd.

 

De USB-interface wordt geïnstalleerd via Plug & Play. Nadat de computer de interface heeft herkend en de nodige stuurprogramma's heeft geïnstalleerd, wordt de S-FHSS-zender aan de ontvanger gekoppeld. Na het succesvolle bindingsproces kunnen de kalibratie van de stuurknuppels en alle andere instellingen op de RC-simulator worden uitgevoerd.

 

De WSC-1 kan worden gebruikt om de RC simulators Aerofly RC7 / RC8, RealFlight RF8 / RF9, MPX MULTIflight en vele anderen te besturen. Oudere RC-simulatoren, waarvoor de meegeleverde USB-interface als dongle (licentiesleutel) dient, kunnen niet met de WSC-1 worden bediend.

 

Bovendien kan de WSC-1 ook worden gebruikt als game controller voor andere computerprogramma's en games met de gekoppelde S-FHSS Futaba zender.

Features

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Futaba
Artikel referentie FUT01001671