ISDT - BattAir plugin 5/6S

In voorraad Verzending binnen 24 uur
€4,99 €4,12

Product Details

Omschrijving

ISDT - BattAir plugin 5/6S


Als u de levensduur en de prestaties van uw batterijen wilt optimaliseren, is het raadzaam het aantal laad- en ontlaadcycli te tellen, de spanning van elke cel te controleren en de batterij op een lagere spanning te plaatsen voor opslag. Hiervoor hebt u een uitstekend geheugen of Excel-sheet nodig, en consistentie bij het noteren van uw kosten. 


Of?


Of u kunt de BattAir Plugin adapter van ISDT overnemen! Het is een klein onderdeel dat in de batterij-balansbus wordt gestoken. Het brengt een draadloze Bluetooth-verbinding tot stand met een smartphone en de BattAir-app die ISDT voor iOS en Android aanbiedt. Hiermee kunt u het aantal laad- en ontlaadcycli bekijken, de spanning van elke cel bekijken om het evenwicht ervan te controleren. De ondersteunde batterijchemicaliën zijn LiPo, LiHV, ULiHV en LiFe. De BattAir Plugin is verkrijgbaar in 3 modellen: de BAP2 voor 2S batterijen, de BAP4 voor 3S en 4S, de BAP6 voor 5S en 6S.


Om meer te weten.. 


Het voordeel van de BattAir Plugin? Dit accessoire werkt met alle batterijen, zolang ze maar een balanceerstekker hebben. Het enige wat u hoeft te doen is de specificaties van de fabrikant voor een batterij in te voeren wanneer u deze voor het eerst aansluit, waarna deze automatisch door de toepassing wordt herkend. Het nadeel? U heeft een BattAir Plugin nodig voor elke batterij. Als de batterij leeg is, kan het accessoire aan een andere batterij worden toegewezen.


Met de Air8 lader van ISDT?


Dit is een nieuwe 1S tot 8S lader die gevoed wordt met een XT60 connector die werkt met alle batterijen. Maar als hij met een BattAir Plugin wordt gebruikt, identificeert hij een batterij en begint hij te laden door automatisch de laadparameters aan te passen. Geen getik meer om de chemie te veranderen of om de laadstroom aan te geven.


Nog een voordeel volgens ISDT?


Wanneer u een lader gebruikt die de BattAir-functie ondersteunt, kunt u de balanceringspoort losgekoppeld laten. Als u een lader gebruikt die BattAir niet ondersteunt, moet u een balanspoort aansluiten. Merk op dat de K4 lader van ISDT ook compatibel is met BattAir plugins. 


Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer ISDT
Artikel referentie ISDTBAP6S

Video