DRACO 2.0m Smart BNF Basic with AS3X and SAFE Select

Niet in voorraad Levertijd op aanvraag
€680,00 €561,98

Product Details

Omschrijving

E-flite DRACO 2.0m BNF Basic met AS3X en SAFE Select

Ref. EFL12550 - Pre-Orders mogelijk, verwachte 1ste levering: april 2021

 

Als absolute RC fanaten zijn wij bij Aerobertics erg verheugd op dit nieuwe model van E-Flite, de DRACO. Naast het feit dat het een absolute eye-catcher op het veld is met zijn ongelooflijke schaal-details, belooft het ook fantastisch te vliegen, met verbazingwekkende STOL capaciteiten. Met tientallen jaren RC ervaring en als een van de belangrijkste dealers van Horizon Hobby in Europa, bent u bij Aerobertics aan het juiste adres. Altijd welkom in onze 800m² grote winkel of bestel via onze webshop!

 

Het ultieme bush vliegtuig voor een ongeëvenaarde stol en beyond vlieg ervaring

De Extra Scale DRACO 2.0m is een van de meest gedetailleerde en feature-rijke E-flite® vliegtuigen tot nu toe, en het enige officieel gelicenseerde model van Mike Patey's ultieme bush plane. Het blinkt uit in STOL en schaal-achtig vliegen - en ziet er geweldig uit terwijl het beide doet!

 

Absoluut uniek in zijn soort

Geïnspireerd door de ongelooflijke vindingrijkheid en moeite die Mike Patey heeft gestoken in het bouwen van het vliegtuig op ware grootte, biedt E-flite® de enige officieel gelicenseerde replica op schaal van het ultieme bush vliegtuig! De verbazingwekkende DRACO 2.0m is een van de meest high-engineered, gedetailleerde en feature-rijke RC modellen ooit geproduceerd. Naast het complexe ontwerp en de nauwkeurige vorm van zijn volledig gegoten, lichtgewicht en duurzaam EPO airframe met een fabrieksmatig aangebrachte afwerking, beschikt het ook over een overvloed aan Extra Scale details, waaronder een verscheidenheid aan oppervlakte-eigenschappen, trapjes, antennes, vleugelpunt "stinger" skids, en nog veel meer.

 

Slimme technologie

De NX8 biedt 10 programmeerbare mixen, 2 sequencers, en tot 10. De exclusieve Spektrum™ Avian™ Smart ESC biedt een verscheidenheid aan real-time telemetriegegevens over het aandrijfsysteem, waaronder motortoerental, stroomverbruik, totale vluchtaccuspanning en meer via compatibele ontvangers (waaronder de AR637TA die is geïnstalleerd in de BNF® Basic-versie) en Spektrum AirWare™ uitgeruste zenders (waaronder de DX6e en 8e, DX6 G2/G3 en 8 G2, de DX9, de NX6, 8 en 10, de iX12, iX20 en anderen) terwijl je vliegt. Het toont zelfs individuele celspanningen, temperatuur van het flight pack en andere gegevens bij gebruik van Spektrum Smart LiPo batterijen. Plus, optioneel te gebruiken motoromkering biedt speciale grondcontrole en andere mogelijkheden (compatibele Smart ontvanger en 7+ kanaals zender vereist voor omkering).

 

Veelzijdig Powerssysteem

De in de fabriek geïnstalleerde Spektrum™ Avian™ Smart ESC van 100 ampère en de krachtige brushless outrunner motor kunnen de vierbladige propeller met grote diameter aandrijven met een breed scala aan batterijen. Installeer een 4S batterij voor langzaam en soepel vliegen op schaal, een 5S batterij voor extra vermogen, of een 6S batterij om – nog beter dan schaal - verticale prestaties te leveren. Het beste van alles wat je kunt installeren is een 4000mAh batterij om het gewicht en de vleugelbelasting laag te houden, een 5000mAh batterij voor een goede balans tussen prestaties en handling, of tot een 7000mAh batterij om lange vliegtijden te bereiken tot 10-15+ minuten.

 

LED-verlichting

Er zijn in totaal 17 LED's in het hele airframe om navigatie-, landings-, daal-, staartbaken-, achteruitrij- en andere lichten te simuleren. Ze zijn verbonden met een aangepaste lichtcontroller met verschillende instellingen die je kunt bedienen vanaf de zender om te kiezen welke lichten aan en uit gaan met verschillende functies, gloeiend, stroboscoop en nog veel meer.

 

Capabele uitrusting

Net als de DRACO op ware grootte, is het schokabsorberende hoofdgestel uitgerust met extra grote banden in toendra-stijl om de hobbels van ruwe oppervlakken op te vangen en een uitstekende prop clearance te bieden. Het is ook op maat gemaakt van volledig gegoten koolstofvezel om korte starts en landingen op een verscheidenheid van oppervlakken aan te kunnen. Het met schokdempers uitgeruste en bestuurbare staartwiel biedt een uitstekende grondligging, zowel bij het vooruit rijden als bij het gebruik van de optionele motoromkeer om ook achteruit te taxiën.

 

Extra gemak

De tweedelige vleugel is bevestigd met unieke, kwartslag duimschroeven zodat er geen gereedschap nodig is voor montage/demontage in het veld, en samen met het V2 handsfree servo verbindingssysteem, maakt dit opslag en transport zo gemakkelijk en handig mogelijk. Het beste van alles is dat je de DRACO 2.0m vliegklaar hebt in minder tijd dan het duurt om een batterij op te laden!

 

Afgewerkt in de fabriek

De in de fabriek aangebrachte verf en stickerafwerking bespaart u tijd en zorgt voor een replica op schaal waar u trots op zult zijn en mee kunt pronken waar u ook gaat.

 

BNF-Basic met AS3X en SAFE

Dit Bind-N-Fly Basic model is uitgerust met een Spektrum 2.4GHz DSMX® ontvanger met AS3X (Artificial Stabilization-3-aXis) technologie die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie af te vlakken. Het resultaat is een verhoogd gevoel van stabiliteit en precisie dat je het gevoel geeft dat je een veel groter, deskundig afgesteld vliegtuig bestuurt. Het heeft ook SAFE. U krijgt:

 • Pitch en Bank Angle Limits (Het vliegtuig kan zo niet te ver overhellen)
 • Automatisch level (recht) zetten van de  vleugels
 • Eenvoudige schakeltoewijzing - geen ingewikkelde programmering vereist

 

De eenvoudige procedure voor het toewijzen van een zenderschakelaar om de SAFE Select-functies in en uit te schakelen vereist geen ingewikkelde programmering en neemt slechts enkele seconden in beslag.

Als u de SAFE Select-functies niet wilt inschakelen, bindt u de ontvanger gewoon normaal en functioneert hij als een standaard AS3X-ontvanger.


Nodig om te voltooien

 • Spektrum™ DSMX®/DSM2®-compatibele zender & ontvanger, 6-8+ kanalen (Wij adviseren Spektrum NX8)
 • 4S 14.8V tot 6S 22.2V 4000-7000mAh LiPo met EC5™ of IC5® Connector (Wij raden Spektrum Smart G2 batterijen aan)
 • Compatibele LiPo lader (Wij raden Spektrum Smart G2 laders aan)
 • Lipo Bag, Lipo Tester

Features

 • The only officially-licensed scale replica of the one-of-a-kind DRACO by Mike Patey
 • Extra Scale details including an abundance of molded-in surface features, steps, antennas, wingtip skids, and much more
 • Functional Extra Scale features including licensed KING shocks on the main gear and tail wheel, leading-edge slats, slotted flaps, and more
 • 17 total LEDs including navigation, landing, down, tail beacon, reversing and other lights with adjustable light controller
 • Spektrum AR637TA receiver with full-range telemetry and industry-leading DSMX® technology

 

 • Wingspan: 77.7" (1974 mm)
 • Product Length: 53" (1346 mm)
 • Product Weight : 4535 g with 6S 5000mAh 30C battery; 3855 g without battery
 • Flaps: Yes
 • Power Type: Electric
 • Material: EPO
 • Minimum Required Radio: 6-channel
 • Motor Type: Brushless
 • Propeller Size: 14.5 x 9 4-blade
 • Receiver: Included (Bind ‘n fly)
 • Recommended Motor Battery: 4S 14.8V to 6S 22.2V 4000-7000mAh LiPo (sold separately)

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer E-flite
Artikel referentie EFL12550
Spanwijdte (mm) 2.000,00
Kit versie Bind and fly
Vliegtuig soort Schaalvliegtuigen

In the box

 • (1) E-flite® DRACO™ 2.0m
 • (1) 100A Spektrum™ Avian™ Brushless Smart ESC (installed)
 • (1) Brushless Outrunner Motor (installed)
 • (6) Metal-Geared Servos (installed)
 • (1) Spektrum™ AR637TA 6-Channel Receiver
 • (1) Product Manual

Video