Multiplex Extra 330 LX RR, 1200m

Nog 1 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€449,90 €371,82

Product Details

Omschrijving

De Extra 330LX is een aerobatic model van schuim met een compromisloos ontwerp dat even geavanceerd is als zijn houten tegenhangers. Alle onderdelen en constructie-elementen zijn gebaseerd op de beste technologie: de vleugels zijn versterkt met een sterke en lichte gerolde koolstofcomposiet spie, de romp is verstijfd met een lichte en stijve "M-Frame" lasergesneden houten cel.


Dankzij deze innovaties is het model ongelooflijk robuust. Het is ontworpen om de spanningen van 3D en XA vlucht te weerstaan. De Extra 330LX is nauwkeurig en wendbaar, zijn vliegkwaliteiten zijn neutraal zonder dat speciale menging nodig is. Gezond en efficiënt, de Extra 330LX maakt het gemakkelijk om nieuwe aerobatic trucs te leren en zich de juiste vliegreflexen eigen te maken. De ervaren aerobatic piloot kan alle klassieke aerobatic trucs gemakkelijk uitvoeren. Het model reageert zeer precies op trucs zoals snaps en rolls en behoudt een stabiele positie in torque-roll en harrier. De Extra 330LX is het eerste schuimrubbermodel waarin we HiTEC's high-end D-serie servo's hebben ingebouwd. Deze worden gekenmerkt door een hoge precisie (32-bits resolutie), een hoog koppel (4 kg x cm) en een beproefde soft-start.


De aandrijfset is aangepast en we hebben speciaal voor de Extra 330 LX een uiterst krachtige schroef ontwikkeld. We hebben voor dit model alleen componenten van de hoogste kwaliteit gebruikt, wat garant staat voor de best mogelijke prestaties en veel plezier vanaf het moment dat je opstijgt.


De flaps van de Extra reageren onmiddellijk op de besturing en maken er een zeer "professioneel" model van, de ideale machine voor goede piloten om te trainen en hun vaardigheden te perfectioneren, of gewoon om te genieten van een ontspannende vlucht.

Features

Specifications : 


  • Wingspan : 1200mm
  • Lenght : 1086mm
  • Weight (with battery) : 1450gr
  • Battery recommended : 3S 2600mAh 

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Multiplex
Artikel referentie MPX102114
Spanwijdte (mm) 1.200,00
Kit versie Plug and play
Vliegtuig soort Aerobatic vliegtuigen

In the box

  • Motor Roxxy C35-48-900KV
  • ESC Roxxy BL-control 755 S-BEC
  • Prop 13x6
  • 4x Hitec Servos D85MG
  • Manual