Louise Rc - B-ROCKET - 1-8 Buggy Banden Set Soft - HEX 17 MM

Niet in voorraad
€19,99 €16,52

Product Details

Omschrijving

Louise Rc - B-ROCKET - 1-8 Buggy Bandenset Soft - HEX 17 MM

Ref. LR-T3190SB


Wielen

Door de extreme belastingen tijdens het rijden, het nemen van bochten en hoge sprongen, zijn het ontwerp van het wiel en de gebruikte materialen uiterst belangrijk. De juiste flexibiliteit en sterkte zorgen ervoor dat de Louise RC wielen deze zware krachten kunnen weerstaan.

De Louise RC wielen zijn gemaakt van een mengsel van hoogwaardige nylon granulaten, al dan niet geladen met vezels. Deze composieten zijn speciaal door Dupont® ontwikkeld voor Louise RC.

 

Band inzetstukken

De banden worden gemonteerd met speciale voorgevormde schuiminserts of met op maat gesneden schuiminserts. De inzetstukken worden geselecteerd in een specifieke dichtheid en grootte om een perfecte demping en vormstabiliteit van de band te garanderen.

 

Gemonteerd - Gelijmd

Vanwege de extreme krachten moet de band stevig aan het wiel worden gelijmd. Louise RC besteedt de grootste zorg aan de juiste verlijming van de banden. Jarenlang hebben ze gezocht naar de beste manier om de banden goed maar ook op een schone manier te verlijmen. Vandaag de dag wordt Louise RC beschouwd als een van de beste in de RC industrie. De banden worden gelijmd met een speciale rubber cyanoacrylaat lijm. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor Louise RC om een perfecte stevige verbinding te garanderen die bestand is tegen alle extreme krachten.

 

De volgende stappen worden uitgevoerd in de productie bij Louise RC om een perfecte hechting te verkrijgen;

De ringen van de te verlijmen rubberband worden lichtjes geslepen en ontvet.

Het oppervlak van het wiel waar de band zal worden gelijmd wordt opgeschuurd en ontvet.

De band wordt met behulp van een speciale doseermachine met cyanoacrylaatlijm op het wiel gelijmd. Hierdoor wordt steeds de gelijke hoeveelheid lijm aangebracht.

De gelijmde band wordt gedurende een bepaalde tijd geperst om een perfecte hechting en uitharding te garanderen.

Elke band ondergaat een draai- en trektest om een perfecte hechting te garanderen.

 

RACING samenstelling

De Louise RC racebanden zijn gemaakt van een speciale rubbersamenstelling waarbij hoge eisen worden gesteld aan de grip die de band biedt maar ook aan de slijtage. De racebanden zijn verkrijgbaar in 2 verschillende compounds, Soft en Super soft. De banden bouwen ook meer grip op als de ideale temperatuur is bereikt. Daarom raden wij altijd aan om eerst een paar ronden te rijden om de banden op temperatuur te brengen.

Features

 • Car Type: 1/8 Buggy
 • Wheel Adapter: Hex 17mm
 • Wheel Off-Set: 0-Offset.
 • Wheel Color: Black
 • Wheel Dia.: 83mm
 • Wheel Type: Glued
 • Wheel Material: Nylon Composite
 • Tire Techn.: Standard
 • Tire Compound: Soft
 • Tire Size: 113x45mm
 • Tire Weight (1): 130g

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Louise RC
Artikel referentie LRT3190SB