Start2RC

Altijd al gedroomd om piloot te worden?

Met Start2RC helpen we je de lucht in!

Start2RC is een onderdeel van Aerobertics, reeds 15 jaar een vaste waarde in de modelbouwwereld.
Toegespitst op de startende RC-piloot, zorgt Start2RC ervoor dat je jouw droom kan waarmaken.

Hoe doen we dat?

1. Wij maakten een selectie van producten gebaseerd op basis van 30 jaar ervaring; 2. Op onze website vind je deze producten samen met een hele hoop informatieve video's; 3. Een hoop relevante tips en tricks;  4. Vragen? Uiteraard! Contacteer ons op +32 (0)50 858 020 of info@start2rc.be

 Prijs?
Vanaf €130,- kan je de lucht in, onze favoriet om mee te starten heb je voor €249,-.

Moeilijk?
Dankzij SAFE technologie kan iedereen leren vliegen.

Lawaai?
Dankzij de elektrische aandrijving zijn de meeste toestellen zeer stil.

Waar mag ik vliegen?
Wij raden sowieso aan om aan te sluiten bij een club
www.flytovml.be

Meer over wetgeving: https://aerobertics.be/wetgeving

De juiste keuze

De juiste keuze maken zonder keuzestress, daar zorgen we voor bij Start2RC. Onze specialisten, met 30 jaar modelvliegervaring, selecteerden de beste beginnerstoestellen voor u. We zoeken ook graag met u uit welk vliegtuig uit die selectie het bést bij u past.

Kwaliteitsgarantie

Elk van onze beginnerstoestellen wordt geproduceerd door topfabrikanten. Bovendien zijn ze door ons getest en goedgekeurd voor beginners. Pas dan krijgt het model het “Start2RC Approved”-label.  Zo ga jij je modelvliegcarrière van start met kwaliteitsmateriaal!

‘Good to knows’ vooraleer je samen met ons kiest

Wij staan erop dat mensen die hun RC-avontuur met Start2RC beginnen, goed geïnformeerd zijn. Daarom lichten we op voorhand enkele zaken toe die je moet weten. Enkel zo ligt straks het vliegtuig dat het best bij je past op je salon- of keukentafel!

Bij sommige beginnerstoestellen, zoals de HobbyZone AeroScout S 2, bevindt de motor & propeller zich achteraan. Dit beschermt de propeller en motor van onzachte landingen of botsingen. Bovendien is een achteraan geplaatste motor ook nog eens veilig. Ideaal, zeker voor de jongere piloten onder ons. Bij andere toestellen bevinden de motor & propeller zich gewoon vooraan, wat zeker ook goed is! Alleen zijn deze dus een tikje gevoeliger voor schade aan propeller en motor.

Afhankelijk van waar je gaat vliegen, kan de ondergrond waarop je opstijgt en land verschillen. Daarom kies je als beginner best voor een vliegtuig met grote wielen zodat je overal kan opstijgen. Neem daarbij een stevig landingsgestel zodat je toestel beschermd is tegen een harde landing. Ook fijn is de mogelijk om het model vanuit de hand de kunnen laten starten (mogelijk met AeroScout, EasyStar,…).

Wees jezelf ook bewust van de spanwijdte van je model. Kies je voor een groot toestel van bijvoorbeeld 1.5m, zorg je best voor een grote start- en landingsbaan en open omgeving, op een modelvliegclub. Een kleiner toestel, van bijvoorbeeld 1m (en kleiner), kan je ook op kleinere veldjes vliegen. Let wel: deze kleinere toestellen zijn iets gevoeliger voor de wind.

In the picture: HobbyZone AeroScout S 2

Voor de (absolute) beginners hebben we bij Start2RC een grote favoriet: de AeroScout. Topfabrikant HobbyZone ontwierp het toestel speciaal voor absolute beginners. Het model heeft SAFE technologie aan boord, die crashes & controleverlies helpt voorkomen. Daarbij zorgen de achterwaarts geplaatste motor en duurzaam materiaal ervoor dat hij tegen een stootje kan.

Bovendien land en stijg je overal op dankzij grote wielen en stevig gestel. Met zijn 1.1m spanwijdte is hij ook nog eens geschikt voor verschillende type locaties. Zo goed als iedereen kan hiermee leren vliegen, zo leert de ervaring ons.

Nu jij nog!

Persoonlijke begeleiding is belangrijk voor ons.

Daarom maakten we twee video’s die jou ondersteunen bij het unboxen, in elkaar zetten en voor het eerst vliegen van de AeroScout.

De wondere wereld van RC-vliegen komt zo steeds korter bij jou en je familie.

RC: sterk in de lucht én op de grond

Liever je voeten op de grond? Kies hier de perfecte auto om te starten:

 

Ondanks het feit dat wij op onze Aerobertics-website vele honderden modellen aanbieden, kozen we ervoor om een kleiner aantal toestellen aan te bieden op onze Start2RC pagina. Als beginner zie je namelijk door de bomen het bos niet meer en wordt je overspoeld met honderden verschillende modellen, met telkens verschillende technische eigenschappen.

Daartegenover staat nu Start2RC: een beperkt aanbod perfect op maat van de beginner. U doet als starter sowieso een schot in de roos doet met uw aankoop via deze pagina.

Merk op dat er voor sommige toestellen twee verschillende versies zijn. Voor beginners raden wij altijd aan om de RTF (Ready To Fly) versie te nemen. Dit zijn pakketten met ALLES inbegrepen wat je nodig hebt om te leren vliegen!

Daarnaast zijn er meestal ook BNF (Bind and Fly) versies. Deze zijn geschikt als je reeds een eigen zender, batterij en lader. hebt Deze zijn NIET meegeleverd bij een BNF pakket. Je vindt bij zowel RTF als BNF een select aanbod aan de extra accessoires die je avontuur nog completer maken.

 

Start2RC

Nous ne pouvons pas trouver de produits correspondants à la sélection.