Premium Color Orange Fluo 60 ml.

Niet in voorraad Levertijd op aanvraag
€6,50 €5,37

Product Details

Omschrijving

Vallejo Premium Airbrush Color - Airbrush verf

 

Vallejo Premium Airbrush Color is perfect te gebruiken met onze airbrush line-up van Fengda. Bij Aerobertics zorgen we ervoor dat u uw droomproject kunt realiseren. Neem contact met ons op als u vragen heeft en bekijk gerust ons live-webinar over wheatering en airbrush.

 

  • Ontworpen voor het airbrushen en voor een optimale hechting op ondergronden zoals glasvezel, polyethyleen, polycarbonaat, metaal en Lexan.
  • Samengesteld met permanente pigmenten en een nieuwe, extreem resistente hybride hars van acryl-polyurethaan.
  • Het Premium gamma bevat matte en dekkende, transparante, metallic en fluorescerende kleuren, en omvat de specifieke vernissen en hulpproducten van de productlijn.
  • Ideaal voor het verven van alle soorten RC-toepassingen, motorhelmen, brandstoftanks, surfplanken en soortgelijke aan slijtage onderhevige oppervlakken, en bestand tegen schokken en barsten, alsook tegen directe blootstelling aan warmte.  De Premium kleuren zijn bestand tegen brandstofresidu's (zoals gebruikt in RC) tot minstens 35% Nitro.
  • Niet ontvlambaar en bevat geen solventen.

 

Tips om aan te brengen:

Aanbevolen om aan te brengen in opeenvolgende lagen op eerder met primer bewerkte oppervlakken. Enkele uren na het aanbrengen zullen de Premium kleuren een homogene film vormen van buitengewone sterkte en weerstand.

De aanbevolen compressor instellingen zijn ongeveer 15-20 PSI, o 0,5 tot 1 kg. Voor een laatste, bijzonder bestendige bescherming wordt een laatste (2K) urethaanvernis aanbevolen (aangebracht met spuitbus of airbrush). Het schildergereedschap kan met water worden gereinigd.

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Vallejo
Artikel referentie VAL62033
Type covering / paint Airbrush Paint

Video