Teil-Q WingFix stand (zwart)

Nog 1 in voorraad Verzending binnen 24 uur
€104,00 €85,95

Product Details

Omschrijving

De afmetingen van de WingFix modelstandaard zijn ca. 60 x 40 x 17 cm (LxBxH) zonder oren. De oren kunnen worden gedraaid, zodat de volledige steun kan worden gebruikt. Wanneer de oren verticaal staan, is de vrije afmeting ca. 35 cm. Op een keyboardstandaard resulteert dit in een werkhoogte van 98 cm.


Alle ervaring die is opgedaan met eerdere producten is verwerkt in het ontwerp van de WingFix. In combinatie met een klavierstatief (28 - 30 mm buisdiameter) wordt het een handig montagehulpmiddel op het vliegveld.

Om een zo groot mogelijk gebruiksbereik te bereiken, kunnen de verstelbare oren die het model vasthouden in een breed bereik van 10 mm tot 35 cm worden ingesteld. Daartoe zijn langwerpige gaten aangebracht. In de verstelbare oren worden schroefdraadbussen geschroefd. Om de oren vast te zetten, worden ze geklemd met ergonomisch gevormde vleugelschroeven met kunststof handvat.


De twee centrale klemschroeven en de klemstrips zorgen voor een duurzame verbinding tussen WingFix en klavierstandaard. Na het losdraaien van de schroeven in het verbindingsdeel kan de WingFix eenvoudig worden gemonteerd of gedemonteerd.


De WingFix is ook geschikt voor het veilig vervoeren van grotere rompen in de auto en als modelstandaard voor het knutselen op de werkbank thuis.


Om het scala aan gebruiksmogelijkheden verder uit te breiden, zijn reeds houders voorzien voor extra bakjes, transportgrepen, kleine voetjes, extra bevestigingsmogelijkheden en drankhouders.


Om een zo breed mogelijke waaier aan toepassingen te garanderen, zijn de volgende opties geïntegreerd:


- Traploze hoogteverstelling ideaal voor schaalzweefvliegtuigen en andere modellen met een smalle staart.


- Oppervlaktehouder voor het veilig vasthouden van kleinere modellen in winderige omstandigheden en als opstelhulp voor opbouwmontage

- Opbergmogelijkheid voor kleine onderdelen en gereedschap incl. magneethouder

- Centrale klemming maakt een stabiele verbinding met de klavierstandaard mogelijk en vergemakkelijkt montage en demontage.

- Smal middenstuk om voldoende ruimte te creëren voor landingsgestellen van motormodellen

- Haken voor het opbergen van handzenders


De houten onderdelen zijn CNC gefreesd uit hoogwaardig en stabiel 15 mm berkenmultiplex. Door het insteeksysteem is de modelstandaard extra stabiel en daardoor gemakkelijk in elkaar te zetten.


De houten delen zijn op de steunpunten verlijmd met 3 mm zelfklevend rubber, zodat het model stevig staat en niet beschadigd wordt.


Bij de Black Edition is het hout bovendien voorzien van een coating van 240 g/m² fenolhars, waardoor de modelstandaard bijzonder duurzaam is.

Features

Technical data :


 • Dimensions approx. 60 x 40 x 17 cm without ears (LxWxH)
 • Clearance between the ears maximum approx. 35 cm
 • On a keyboard stand, this results in a working height of 98 cm.

Eigenschappen

Meer informatie
Manufacturer Teil-Q
Artikel referentie H20170850

Aanbevolen toebehoren

€15,98 €13,21

In the box

 • 1x CNC milled parts (unpolished)
 • 8 x wing screw M6
 • 10 x threaded inserts with hexagon socket for easy mounting
 • 8 x washers
 • 1 x dowel pin
 • 4 x rubber feet
 • 1 x self-adhesive rubber
 • 1 x engraved Part-Q logo
 • 1 x neodymium magnet
 • 1 x illustrated building instruction